Eye Cream Refill

kr. 230.00

  • Øjencreme
  • Udglatter øjenområdet
  • Reducerer mørke rander
  • Reducerer irritation
  • Til alle hudtyper

Eye Cream revitaliserer det trætte øjenområde, fremmer tone og reducerer irritation. Den har en udglattende effekt og sikrer et strålende, vågent blik. Ideel til hævede øjne om morgenen og irritation efter fjernelse af make-up. Også velegnet til kontaktlinsebrugere.

Ikke på lager

HUMIC POWER & SLOW AGING er den innovative virkningsmekanisme, der danner grundlaget for hvert enkelt TRAWENMOOR-produkt. Kombinationen af højeffektive, certificerede økologiske og naturlige ingredienser reducerer oxidativ stress, øger hudens fugtindhold, understøtter regenerering, modvirker effektivt kronisk inflammation og holder celleaktiviteten på et optimalt, konstant niveau. Som et resultat forbliver huden naturligt ungdommelig og smuk.

 

For et friskt blik

Butcher’s Broom og Eyebright har en vanddrivende effekt og reducerer dermed hævelser i øjenområdet om morgenen. Eyebright har også beroligende egenskaber. Baptisia, som også har en anti-irriterende effekt, stimulerer mikrocirkulationen og reducerer mørke rander. Hyaluronsyre binder fugt. Ribwort fremmer elasticiteten og har en udjævnende effekt – for et øjeblikkeligt vågent look.

 

Aktive ingredienser

Trawenmoor Essence, Moss Cell Extract, Moor Plant Trio, Birch Mushroom, Sundew, Lime Blossom Water, Butcher’s Broom, Eyebright, Safflower Oil, Baptisia, Hyaluronic Acid, Ribwort, Rose Water, Cranberry Oil, St John’s Wort Oil, Sunflower Oil, Meadowfoam Seed Oil

 

Påførelse

Påføres morgen og aften efter rensning. Dup på med ringefingeren for at undgå friktion og at revitalisere øjenområdet om morgenen. Påfør også på øjenlåget for at få øjenskygge til at holde længere. Kombiner påføring med en massage af orbicularis oculi-musklen om aftenen, mens du skygger for øjnene med fingerspidserne for at lindre øjenbelastning. Påfør en meget generøs mængde creme om aftenen for at opnå en maskelignende effekt. For endnu mere dramatiske resultater, påfør Humic Serum under cremen.

Størrelse