Humic Ampoules

kr. 237.50

  • Ampuller
  • Udglatterhuden
  • Har en antioxidant virkning
  • Regenererer og fugter

Humic Ampuller beskytter mod negative miljøbelastninger og sikrer en finere og på samme tid glattere hud. De fugter huden i dybden, reducerer pigmentforandringer og forbedrer hudtonen, samtidig med at de sikrer en frisk glød. Den koncentrerede kraft af aktive ingredienser giver hurtige, synlige resultater.

HUMIC POWER & SLOW AGING er den innovative virkningsmekanisme, der danner grundlaget for hvert enkelt TRAWENMOOR-produkt. Kombinationen af højeffektive, certificerede økologiske og naturlige ingredienser reducerer oxidativ stress, øger hudens fugtindhold, understøtter regenerering, modvirker effektivt kronisk inflammation og holder celleaktiviteten på et optimalt, konstant niveau. Som et resultat forbliver huden naturligt ungdommelig og smuk.

 

Intensiv hudpleje for en fast og frisk teint.

Padderok, Heather og Ribwort opstrammer bindevævet og øger elasticiteten for en synligt forbedret hud. Lyng og padderok virker også hudforfinende og opklarende. Masterwort hjælper huden med at regenerere, mens tranebær har en revitaliserende effekt. Hyaluronsyre sikrer optimal fugt.

 

Aktive ingredienser:

Trawenmoor Essence, Moss Cell Extract, Moor Plant Trio, Birkesvamp, Soldug, Lime Blossom Water, Padderok, Lyng, Ribwort, Masterwort, Tranebær, Hyaluronsyre, Comfrey, Rose Water

 

Påførelse:

Påføres morgen og aften efter rensning. Anvendes som intensiv behandling 2-4 gange om året. Bruges fuldt ud umiddelbart efter åbning for at sikre, at de aktive ingredienser infunderes i huden, mens de er friske og uforfalskede. Indholdet af én ampul svarer til én påføring. Ideelt set påføres og arbejdes ind i huden i to trin, mens du venter kort imellem, indtil produktet er blevet fuldstændig absorberet af huden. Brug i mindst syv dage i træk. For en mere intens langtidseffekt kan påføringen forlænges til to til tre uger. Følg med personlig hudpleje med aktive ingredienser.

Størrelse