Lift Buste 3D – NY! Lifting til bryst og ende

Lift Buste 3D opstrammer og plumper bryster og balder.

Meget koncentreret i plumping, opstrammende og udglattende aktive ingredienser. Efter 28 dage ved brug morgen og aften er huden mere fast og får en synlig og naturlig push-up effekt.

Indeholder Adipactiv, der er en aktiv ingrediens, der er designet til at forbedre hudens fasthed og elasticitet. Denne ingrediens fungerer ved at stimulere produktionen af adipocytter, der er ansvarlige for at lagre fedt. Dette medfører øget volumen og fasthed.

Velegnet til alle Skin Instants©

Anvendes morgen og aften på bryst og ende, eller der hvor øget fylde og fasthed ønskes. Masseres ind i huden. Kan med fordel anvendes sammen med Serum Matriciel for øget fugtighed og opstramning.

Hovedingredienser:

Adipactiv:  Aktiv ingrediens, der er designet til at forbedre hudens fasthed og elasticitet. Denne ingrediens fungerer ved at stimulere produktionen af adipocytter, der er ansvarlige for at lagre fedt. Dette medfører øget volumen og fasthed.

Vectorized hyalorinic acid: Hyaluronsyre, der er blevet modificeret /indkapslet for at forbedre dens levering og effektivitet . Traditionel hyaluronsyre er et stort molekyle, der kan have svært ved at trænge dybt ind i huden. Vectorized hyaluronsyrebruger avancerede leveringssystemer, såsom indkapsling i liposomer eller andre bæresystemer, for at forbedre dens evne til at nå dybere hudlag.

Organisk siliciakompleks: “Organic Silicium Complex,” er en ingrediens, der anvendes for at forbedre hudens fasthed, elasticitet og fugtighed. Styrker hudens bindevæv, hvilket fører til en fastere og mere ungdommelig hud.

Myorelax Peptide: Kendt for sin evne til at afslappe musklerne og reducere mikro-spændinger i muskulaturen. Dette hjælper med at minimere udtrykslinjer og rynker, hvilket resulterer i en glattere og mere ungdommelig hud. Denne type peptid er særlig effektiv i anti-aging cremer og masker, hvor det bruges til at korrigere både statiske rynker, der opstår på grund af hudens aldring, og mekaniske rynker, der skyldes muskelkontraktioner​

Størrelse

,