Soothing Mask

kr. 184.50

  • Creme maske
  • regenererer & hydrerer
  • beroliger huden
  • styrker hudbarrieren
  • til tør, sensitiv & krævende hud

The Soothing Mask har en beroligende effekt og fugter huden i dybden. Den styrker hudbarrieren og gør huden smidig og blød. Derudover forbedrer den cremede maske fasthed og elasticitet. Det giver lindring til alle hudtyper og hjælper også med at reducere rynker. Ideel til følsom hud i faser, hvor huden er tilbøjelig til overfølsomhed.

HUMIC POWER & SLOW AGING er den innovative virkningsmekanisme, der danner grundlaget for hvert enkelt TRAWENMOOR-produkt. Kombinationen af højeffektive, certificerede økologiske og naturlige ingredienser reducerer oxidativ stress, øger hudens fugtindhold, understøtter regenerering, modvirker effektivt kronisk inflammation og holder celleaktiviteten på et optimalt, konstant niveau. Som et resultat forbliver huden naturligt ungdommelig og smuk.

 

Lindrer øjeblikkeligt irriteret hud

Nærende olier styrker hudbarrieren og opbygger smidighed. Comfrey har en udglattende effekt og dens beroligende egenskaber sikrer en langvarig følelse af velvære. Perikonolie reducerer stress-induceret rødme. Tranebær og Heather har en opstrammende og udglattende effekt. Heather giver ekstra beskyttelse mod frie radikaler og hjælper med at forhindre irritation. Rosenvand fugter og toner huden, samtidig med at den modvirker følsomhedsreaktioner.

 

Aktive ingredienser

Trawenmoor Essence, Moss Cell Extract, Moor Plant Trio, Birch Mushroom, Sundew, Lime Blossom Water, Comfrey, Cranberry, Heather, Ribwort, Hyaluronic Acid, Rose Water, Cranberry Oil, Safflower Oil, St John’s Wort Oil, Sunflower Oil, Meadowfoam Seed Oil

 

Påførelse

En eller to gange om ugen efter rensning – ideelt set efter brug af vores 2-Way Scrub. For en ekstra effekt omkring øjenområdet, start med at påføre en generøs mængde øjencreme. Påfør masken jævnt og generøst. Brug køligt vand for at undgå at aktivere huden og reducere rødme. Følg op med Humic Serum og personlig hudpleje med aktive ingredienser.

Størrelse