Holiday BALANCE

kr. 805.00

Den komplette løsning for en strålende hud

98% Økologisk – 100% Vegansk – 0% Parfume

  • Balance Tonic 200 ml
  • Cleansing Foam 150 ml
  • Eye Cream 15 ml
  • Humic Ampoules – 7 x 2 ml

Opdag TRAWENMOOR’s eksklusive hudplejesæt, designet til at forvandle din hudplejerutine med fire nøje udvalgte produkter, der arbejder i harmoni for at give dig en sund og strålende hud.

*Tilbuddet gælder så længe lager haves

Balance Tonic 200 ml: En revolutionerende tonic, der forfiner og opklarer din hud, mens den regulerer talgproduktionen. Den unikke formel er ideel for den fedtede, urene eller kombinerede hud, efterlader den forfrisket og klar til yderligere pleje.

Cleansing Foam 150 ml: Nyd den fløjlsbløde tekstur af vores Cleansing Foam, der tilbyder intensiv pore-dyb rensning for din hud. Denne skum regulerer talgproduktionen, reducerer glans, og er perfekt til din normale, fedtede, urene eller kombinerede hud.

Eye Cream 15 ml: Vores Eye Cream er en game-changer for det trætte øjenområde. Den udglatter, reducerer mørke rander og irritation, og er velegnet til alle hudtyper, inklusiv kontaktlinsebrugere. Oplev et strålende og vågent blik.

Humic Ampoules – 7 x 2 ml: Efter din daglige renserutine påføres vores Humic Ampoules for en intensiv fugtgivende behandling. Disse ampuller forbedrer fastheden og friskheden i din hud, reducerer pigmentforandringer og giver dig en fornyet glød.

Hver af disse produkter er beriget med HUMIC POWER & SLOW AGING-teknologien, som kombinerer effektive, certificerede økologiske og naturlige ingredienser. Denne teknologi er din allierede i kampen mod oxidativ stress, den øger fugtindholdet i din hud, understøtter dens regenerering, modvirker inflammation, og opretholder optimal celleaktivitet.