Få den bedste oplevelse med vores produkter

Hudtype test

For at være sikker på at du opnår de bedste resultater, så har vi brug for at lave en vurdering af din hud. Derfor er det nødvendigt at du tager vores Online Hudtest inden vi anbefaler produkter til dig.

Hudtesten tager ca. 12-15 minutter, og vi ser meget gerne, at du tilføjer så mange detaljer om din hud som muligt. Det er også vigtigt, at du fortæller os hvilke produkter du i øvrigt bruger, og sender uploader/sender tydelige billeder af dit ansigt til os. 

OBS! Du har mulighed for at købe produkter inden du tager hudtesten. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke kan sende dine varer før du har gennemført hudtesten og sendt billeder til os. 

Senest 48 timer efter vi har modtaget resultatet af Hudtype Testen, vil du høre fra os.

Du skal være logget ind før har du mulighed for at tage testen.

Konsultation

Har du ikke mulighed for at møde os i CURE Lab, og har du brug for personlig vejledning og råd til din hudpleje, så har du mulighed for at booke en samtale med en af vores specialuddannede kosmetologer. 

Vi er som altid grundige, og du skal derfor inden aftalen gennemføre Hudtypetesten, hvor du beskriver og uddyber dine hudtilstande, samt hvordan og med hvilke produkter du behandler din hud lige nu. Du skal desuden sende os tydelige billeder af dit ansigt. Herefter vil en af vores eksperter forberede sig til jeres aftale. 

Din konsultation foregår via FaceTime eller Zoom, og tager ca. 30 minutter. Efter konsultationen vil du modtage en beskrivelse af vores observationer, samt vejledning til hvilke produkter du skal bruge, samt hvordan. 

Den personlige Online Konsultation koster 350,-kr og tager ca 30-45 minutter. Du booker Online Konsultationen her. Du vil modtage en rabatkode til en værdi af 350 kr, som kan anvendes, når du køber varer for mere end 750 kr.

Du vil kunne købe produkterne via vores online shop, 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på info@curelab.dk eller 5355 2920.