Hudtypetest

Få den bedste oplevelse med vores produkter

For at være sikker på, at du får de rette produkter og opnår de bedste resultater, har vi brug for, at du besvarer nogle spørgsmål om din hud. Vores online hudtypetest sikrer, at du får de rigtige produkter, der passer lige netop til dig og din hud, med fra SkinExpert.

Senest 48 timer efter vi har modtaget din hudtypetest, vil du høre fra os. Husk på, at du skal være logget ind som bruger for at kunne tage testen.

Tag vores online hudtypetest. Denne  grundige hudtest giver SkinExperts eksperter det bedste grundlag til at vurdere, hvilke produkter du opnår de bedste resultater med. Testen gennemgår alle de spørgsmål, som vores hudeksperter ville stille, første gang de møder dig.

For dem, der ikke har så meget tid. En quick hudtest er en forkortet og hurtig version af SkinExperts hudtypetest.

En quick hudtest er en overfladisk vurdering. Derfor kan der være produkter, som vi ikke kan anbefale, uden at stille nogle opfølgende spørgsmål. Skulle dette være nødvendigt, kontakter en af vores hudeksperter dig. 

Konsultation

Har du ikke mulighed for at møde os i CURE Lab, og har du brug for personlig vejledning og råd til din hudpleje, så har du mulighed for at booke en samtale med en af vores specialuddannede kosmetologer. 

Vi er som altid grundige, og du skal derfor inden aftalen gennemføre Hudtypetesten, hvor du beskriver og uddyber dine hudtilstande, samt hvordan og med hvilke produkter du behandler din hud lige nu. Du skal desuden sende os tydelige billeder af dit ansigt. Herefter vil en af vores eksperter forberede sig til jeres aftale. 

Din konsultation foregår via FaceTime eller Zoom, og tager ca. 30 minutter. Efter konsultationen vil du modtage en beskrivelse af vores observationer, samt vejledning til hvilke produkter du skal bruge, samt hvordan. 

Den personlige Online Konsultation koster 350,-kr og tager ca 30-45 minutter. Du booker Online Konsultationen her. Du vil modtage en rabatkode til en værdi af 350 kr, som kan anvendes, når du køber varer for mere end 750 kr.

Du vil kunne købe produkterne via vores online shop, 

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på info@curelab.dk eller 5355 2920.