CRÈME MASQUE VERNIX VG – Bestseller! Ny formulering

Ny forbedret formulering! Nu kun med vegetabilske (VG) ingredienser:

Crème Masque Vernix VG er kreeret for at genskabe den oprindelige sammensætning af den nyfødte babys fødselsfedt (vernix) – den første epidermale hud beskyttelsesbarriere ved fødslen – takket være et udvalg af aktive ingredienser, der er rige på lipider, proteiner og antioxidant peptider. Vernix, et voksagtigt stof, der har kraftige helbredende egenskaber, balancerer hudens pH og hæmmer væksten af ​​bakterier. Dette 2-i-1-produkt hjælper med at genopbygge og styrke mangelfulde og/eller stressede hudtilstande, ved at simulere en genfødsel af huden. Creme Masque Vernix VG kan enten bruges som en maske eller en creme – til dem, der har brug for en intensiv behandling. Takket være dens genfugtende, reparerende og beskyttende egenskaber reducerer Crème Masque Vernix VG transepidermalt vandtab, reparerer DNA fra hudceller beskadiget af UV-stråler og minimerer virkningerne af aldring.

Hovedingredienser:

Fugtighed og genetablering af hudens barrierefunktion: Ceramide NG, Plantebaseret squalane, Proteinhydrolysat, Hvedeprotein.

Balancerende og reparerende: Sojabønne fosfolipider, Komplex baseret på hindbærfrøolie og et Vitamin E derivat, Luffa Olie, Pinus Pinaster Ekstrakt

Beskyttende og antioxidant: Biomimetisk Peptid, Johannesbrødfrø ekstrakt, Gærekstrakt, Anti-ROS og Anti-RNS Antioxidant.

Størrelse