Lotion P50V

Lotion P50V er specielt formuleret med tilsatte vitaminer og ekstrakt af valnød, som beskytter mod aldringsprocessen og nærer huden. Antioxidant ingredienserne i denne lotion gør den velegnet til mere modne og / eller devitaliserede Skins Instants®.

Sådan bruger du Lotion P50V:
Morgen og aften i 7 dage:
Tag en fugtig opvredet vatrondel og påfør 4-7 dråber. Dup nænsomt vatrondellen i ansigt, hals og decolleé. Det er meget vigtigt, at du dupper og ikke trækker vatrondellen henover huden. Husk at du vil påføre et produkt og ikke “vaske” noget af. Dup let på områder, hvor du er sart og huden er ekstra tør.

Herefter:
Forsøg om aftenen på tør vat i 7 dage, hvis det fungerer fint, så forsøg ligeledes om morgenen på tør vat.

Det er ok at føle en “kriblen” og let svien i huden. Huden må også gerne reagere med en let rødme. Hvis rødmen forbliver, og/eller du føler dig eksta tør i huden, så trap ned. Enten i mængde af produkt eller i hyppigheden. Brug mindre produkt/mere vand, og/eller brug den kun en gang om dagen – eller sjældnere. Alle kan anvende en af Lotion P50 typerne. Det handler blot om at finde netop din “base-line” og så arbejde ud derfra.

Der findes fire forskellige versioner af Biologique Recherche’s Lotions P50 i Danmark: Lotion P50, Lotion P50V, Lotion P50W og Lotion P50 PIGM400. Hver af dem har de samme kerne-egenskaber, men hver versions opbygning ændres lidt for at passe til forskellige Skin Instant®.

Lotion P50 er Biologique Recherches unikke syreholdige tonere og er resultatet af ​​30 års erfaring. Disse balancerende og eksfolierende lotioner fremskynder epidermis naturlige eksfolieringsproces og genopbygningen af ​​hudens skjold. Den sunde og forstærkede hud, kan derefter opfylde sine beskyttende funktioner fuldstændigt, hvilket resulterer i en sund og strålende hud. Lotion P50 ritualet er et centralt skridt i alle Biologique Recherche hudpleje programmer; den eksfolierer ikke kun, men det renser også, regenererer og opretholder hudens pH værdi.

Den kemiske peeling af huden er en process, der sker takket være en cocktail af hydroxysyrer. Alle Lotion P50 indeholder en stærk kombination af AHA-, BHA- og PHA syrer: Mælkesyre, frugtsyre, citronsyre, salicylsyre og gluconolacton, der fungerer som en kemisk eksfoliator. Som navnet antyder, fornyer Lotions P50 forsigtigt huden i løbet af 50 dage. ‘P’ står for Peeling og ’50’ står for 50 dage – hvilket repræsenterer omkring to epidermale cyklusser (2×25 dage), hvor der sker en mild, men effektiv eksfolieringsproces.

Hovedingredienser:

Eksfolierende, fugtighedsgivende og regulerende: Poly, Alfa og Beta-Hydroxysyre, cider eddike, fytinsyre, svovl.

Rensemidler og talgregulerende: Magnesiumchlorid, Vitamin B3, peberrod, burre, paprika ekstrakt.

Udglattende og opstrammende: Naturlig svamp, gær og valnødder.

Størrelse

, ,