PROTECT U.V. 25 SPF

Protection U.V. SPF 25 en luksuriøs let creme, der er formuleret på basis af «Triple Shield Complex ©», og er 100% naturlig solbeskyttelse, fri for nanopartikler og kemiske filtre. Protection U.V. beskytter huden mod de skadelige virkninger af hele spektret af bølgelængder: UVA’er, UVB’er og infrarød stråling. Protetion U.V. er rig på anti-aging, beroligende, anti-pigment og fugtgivende aktive ingredienser, og hjælper også med at beskytte mod photo-ageing og dehydrering. Protection U.V. giver en solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 25, den perfekte balance for at opnå en fin let kulør, men samtidig en beskyttet hud, når den anvendes regelmæssigt. Desuden er Protection U.V. waterresistant.

Proctection U.V. er en del af Biologique Recherche Triple Shield Complex © system, der også inkluderer Preparation U.V. og Reparation U.V. – hvor du opnår maksimal beskyttelse og komfort.

Husk at for at opretholde fuld beskyttelse, så skal solcreme påføres hver 2. time, og oftere, hvis du sveder, eller bader.

Hovedingredienser:

Beskyttende: Triple Shield Complex © (Titandioxid, Zinkoxid og plantebaserede filtre: Karanja Oil, protective Ester afledt af ris, coralline rose ekstrakt).

Anti-fri radikaler / beroligende, anti-aging: fugtende: Laminaria alge ekstrakt.

Antipigmentering: Marine diatom ekstrakt.

Antiglycation: Liposomal kompleks af carnosin og silymarin

Størrelse