Serum Collagene Originel

Biologique Recherche har udviklet Collagène Originel til specifikt at påvirke de 4 hovedtyper af kollagen i huden, ved at anvende deres patenterede ingrediens Type 0 Collagen, samt Silene ekstrakt,  grønne mikroalger og soja glycopeptider. Hver af disse fire aktive ingredienser har en specifik virkning på hvert målrettet kollagen, hvilket gør det muligt for CollagèneOriginel quintessential serum at forstærke og forynge huden i 3 dimensioner. Collagène Original regenererer huden og gør den strammere, glattere og fyldigere. Længden af etablerede rynker reduceres betydeligt. Anbefales til Skin Instants©  med eksisterende rynker og linjer.

KOLLAGEN TYPE-0: Patenteret Biologique Recherche aktiv ingrediens:

Biologique Recherche’s Research & Development afdeling har fundet den reneste collagen i en primitiv plankton organisme, der ikke har udviklet sig i mere end 600 millioner år. Det er så gammelt ,at det består af den oprindelige type af alle kollagner – den originale base i sin rå form – moderen til alt kollagen.

Med en eksklusiv partner, specialiseret i marin bioteknologi til den medicinske sektor, har Biologique Recherche udviklet en unik patenteret aktiv ingrediens kaldet Type 0 Kollagen.

Hovedingredienser:

Type-0 kollagen, Silene ekstrakt, Sojabønne glykopeptider, mikroalger

 

Størrelse

,