CURE product Lab

Hos CURE product Lab finder du et team af dedikerede professionelle kosmetikere og kosmetologer, der vil vejlede dig igennem junglen af hudpleje. Vi tror på, at med den rigtigte rådgivning og vejledning opnår vores klienter de bedste resultater. Vi arbejder kun med markedets bedste produkter, som vi har testet og arbejdet med igennem flere år. Vi tilstræber en balance mellem produkter, der har fokus på effekt og resultater samtidig med, at de er indeholder naturlige ingredienser og ikke indeholder unødige konserveringsmidler og parfume. 

Hvilke produkter er rigtige til dine hudtilstande

For at finde ud af hvilke produkter, der er rigtige til dine hudtilstande, så er det nødvendigt at du gennemfører vores Online Hudtest. Dette er en basistest, hvor dine køb vil blive vurderet af en ekspert for at sikre at produkterne passer til dine hudtilstande. Vi kontakter dig, hvis dine køb ikke matcher dine hudtilstande, og/eller vi vurderer vi har brug for ekstra oplysninger, eller du har brug for udvidet vejledning. Hvis du vil have adgang til en skræddersyet løsning, og en personlig dialog, så anbefaler vi at du  booker en Personlig FaceTime Konsultation.  Book din Online konsultation her. Læs mere on Online Hudtypetest her, og Personlig FaceTime Konsultation her.

Hvis du har spørgsmål så er du velkommen til at kontakte os på info@curelab.dk

Mange hilsner

Team CURE Lab

Biologique Recherche

Vores hjerter banker for Biologique Recherche, som skaber bemærkelsesværdige resultater med effektive og naturlige produkter. Biologique Recherche blev startet i 1977  i Frankrig af Ivan og Josette Allouche. Siden har mærket gået sin sejersgang over hele verden, og skabt kultprodukter som Lotion P50 og Masque Vivant. Biologique Recherche er et professionelt brand, der udelukkende kan købes i specialuddannede og udvalgte klinikker. 

Biologique Recherche:

  • indeholder ikke kunstig parfume, parabener, farvestoffer og sulfater
  • anvender færrest mulige konserveringsmidler i lavest muligt koncentration.
  • er formuleret med koldpressede ingredienser, hvor det er muligt
  • er koldt formuleret for at bevare alle ingredienser aktive og intakte
  • har et exceptionelt højt indhold af aktive ingredienser. Minimum 20% og helt op til 90%

Priser

Biologique Recherche er et eksklusivt, skræddersyet hudplejesystem, der fokuserer på at rebalancere huden, og tilføre hvad den har brug for – når den har brug for det. Det betyder, at vores produkter altid er ordineret til individuelt af en uddannet Biologique Recherche terapeut for at sikre, at de vil virke netop for dig. På grund af denne skræddersyede tilgang offentliggør Biologique Recherche over hele verden ikke produktpriser eller giver ikke mulighed for at bestille produkter online direkte, uden en hudtest.

CURE Esthetics

CURE Esthetics er en del af CURE Lab og det eksklusive holistiske univers. Vi lægger vægt på grundig vejledning og naturlige resultater. Vores professionelle skræddersyede tilgang til behandlingerne gør, at du opnår smukke og diskrete resultater. Vores mission er, at du skal se frisk og naturlig ud – uanset alder.

Forebyggelse, vedligeholdelse, effektiv hudpleje og kontinuitet er hemmeligheden i et smukt og naturligt udseende hele livet! Derfor får du naturligvis også rådgivning om, hvordan du bedst muligt plejer din hud og forlænger resultaterne.


CURE Esthetics er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og alle behandlere er registreret og godkendt behandlingerne.