PROTECT U.V. 50 SPF

Protection U.V. SPF 50 en luksuriøs creme, der er formuleret på basis af «Triple Shield Complex ©», og er 100% naturlig solbeskyttelse, fri for nanopartikler og kemiske filtre. Protection U.V. beskytter huden mod de skadelige virkninger af hele spektret af bølgelængder: UVA’er, UVB’er og infrarød stråling. Protetion U.V. er rig på anti-aging, beroligende, anti-pigment og fugtgivende aktive ingredienser, og hjælper også med at beskytte mod photo-ageing og dehydrering. Protection U.V. giver en solbeskyttelsesfaktor (SPF) på 50, som giver en komplet beskyttelse til den sarte hud i ansigtet, hals og bryst, når den anvendes regelmæssigt. Desuden er Protection U.V. waterresistant.

Proctection U.V. er en del af Biologique Recherche Triple Shield Complex © system, der også inkluderer Preparation U.V. og Reparation U.V. – hvor du opnår maksimal beskyttelse og komfort.

Husk at for at opretholde fuld beskyttelse, så skal solcreme påføres hver 2. time, og oftere, hvis du sveder, eller bader.

 

Hovedingredienser:

Beskyttende: Triple Shield Complex © (Titandioxid, Zinkoxid og plantebaserede filtre: Karanja Oil, protective Ester afledt af ris, coralline rose ekstrakt).

Anti-fri radikaler / beroligende, anti-aging: fugtende: Laminaria alge ekstrakt.

Antipigmentering: Marine diatom ekstrakt.

Antiglycation: Liposomal kompleks af carnosin og silymarin

Størrelse